8-tedenski seminar IzaQ: S prepričanji ustvarjamo življenje

Za vse, ki želite razumeti svoja občutja, da bi znali lepo živeti

Ponosni smo, da vas lahko povabimo v že deseto, jubilejno skupino!


Vprašanja, na katera si boste po seminarju znali odgovoriti:


 • Kako življenje deluje
 • Kako razumeti svoja čustva in živeti brez stresa
 • Kako do dobrih odnosov
 • Kako preživeti konec odnosa ali izgubo drage osebe
 • Kako do finančne neodvisnosti
 • Kako do izpolnjenega življenja
 • Kako ohranjati duševno in telesno zdravje ali si ga povrniti
 • Kako imeti pozitiven vpliv na svoje bližnje in na družbo


Kaj boste dobili z udeležbo na seminarju IzaQ: S prepričanji ustvarjamo življenje?

Naučili se boste pogledati nase in na svoje življenje v novi luči. Izvedeli boste, da se življenje ne odvija naključno, ampak po določenih univerzalnih zakonih, ki jih ne morete izključiti, odločate pa, ali vam bodo njihovi učinki v prid ali v škodo. Zaradi teh zakonov  življenje ni pravično ali krivično, ampak je nepristransko in predvidljivo. Če zakonitosti poznate in se jih držite, se boste večinoma počutili prijetno, vaše življenje pa bo lepo teklo; če jih ne poznate ali jih kršite, hote ali nehote, kljub velikim naporom ne bo šlo v pravo smer. Podobno kot bi veslali proti toku; nihče vam ne more očitati, da ne dajete vsega od sebe, a kljub temu ne pridete daleč, dokler ne dvignete vesel, da vam voda lahko obrne čoln v pravo smer. Dokler ne razumemo narave svojih občutij in temeljnih zakonitosti življenja, smo pogosto nehote in nevede uglašeni na situacije, ki nam povzročajo nelagodje, strah in občutek neuspeha. Da obstajajo univerzalne življenjske zakonitosti, ni nekaj novega. Manjka pa nam vedenje, kako po njih živeti v naših vsakdanjih situacijah. Tu vam bo program seminarja v veliko pomoč. Temeljne resnice o življenju in naravi naših občutij vam bomo razložili na enostaven, razumljiv, argumentiran, konkreten in prizemljen način. Ko jih boste zares doumeli, vas nič več ne bo moglo potisniti v stare omejujoče miselne in vedenjske vzorce in odvrniti od sprememb, za katere ste se odločili. 

Kako vam bo znanje, ki ga boste dobili na seminarju IzaQ, pomagalo v življenju?


Dalo vam bo potrebno življenjsko samozavest. Samozavest je mnogo več od poguma, drznosti ali karizmatičnosti. Samozavest dobesedno pomeni samo-zavedanje; je stanje jasnega zavedanja notranje moči, ki je zagotovilo, da lahko uresničimo svoje želje. Tudi najbolj pogumni in karizmatični ljudje lahko naletijo na težave, v katerih si ne znajo pomagati, doživijo neuspeh in obupajo. Strah pred novim neuspehom jim lahko vzame pogum in karizmatičnost. Ljudje z življenjsko samozavestjo  pa vedo, da jim zaradi notranje moči, ki nam je dana, ne more spodleteti. Tudi, če je pot malo daljša in bolj ovinkasta, kot so pričakovali, ne bodo odstopili, ker vedo, zakaj bodo na cilj slej ko prej prišli. S pomočjo znanja, ki ga boste dobili na seminarju IzaQ, boste tudi vi vedeli, zakaj ste zmožni uresničiti svoje želje in doseči cilje; ne bo več dvomov in strahov, ki bi vam preprečevali, da bi postali, kar želite biti; omejujočim prepričanjem družbe in okolice ne boste več dopustili, da bi vplivali na vas; namesto da bi sledili življenju drugih, boste s svojim načinom življenja postali njihov vzor.


“Spoštovana gospa Mateja, rada bi vam povedala, da vem, da sem imela veliko srečo, da sem vas spoznala. Zame ste velika redkost in dragocenost. Pri svojih 57. letih pred vami še nisem srečala nikogar, ki bi imel po eni strani takšno globoko poznavanje in razumevanje življenja in njegovih duhovnih zakonov, kot ga imate vi, po drugi strani pa bi tako obvladal tudi poslovno, finančno in pravno področje. Imate pa tudi talent, da znate vse povedati zelo enostavno. Res ste pravi zaklad in upam, da se vam bom kdaj lahko oddolžila za vse, kar sem od vas dobila. Ne vem, kako bi brez vaše pomoči rešila svoj posel in ob tem našla tudi svoj izgubljeni mir. Hvala, ker ste.”  Tatjana T., Celje


Zakaj vam bo udeležba na seminarju IzaQ koristila?

Ker se boste naučili, kako se lahko takoj počutite dobro, ne glede na situacijo, v kateri ste. Občutkov, ki jih doživljate, nimate zaradi ljudi, dogodkov ali okoliščin, ampak zaradi pomena, ki jih ga pripisujete. O vsem v življenju si ustvarjamo zgodbe, ki jim verjamemo. Postajajo prepričanja, s katerimi ustvarjamo življenje. Ali kot je rekel veliki Albert Einstein: »Realnost je natančen odraz tistega, o čemer razmišljamo. Vibracija našega mišljenja se popolnoma ujema s frekvenco naše realnosti. Drugače ne more biti.To ni filozofija, to je fizika.« Kadar so naša pričakovanja drugačna od realnosti, ki jo doživljamo, pomeni, da so naša prepričanja glede te realnosti, drugačna od naših pričakovanj. Da bi lahko izboljšali realnost, moramo izboljšati pričakovanja; da bi lahko izboljšali pričakovanja, pa moramo prej izboljšati svoja prepričanja. Mi odločamo, katerih prepričanj se bomo držali in katere bomo opustili, vendar se moramo zavedati, da z njimi tlakujemo pot, po kateri bomo hodili.  Dokler mislimo, da bo življenje krenilo na bolje, če se bomo dovolj vztrajno in odločno borili proti vsemu, kar nam ni všeč, bijemo bitko, ki je ne moremo dobiti. Ne moremo namreč spreminjati sveta drugih, da bi se nam spremenil naš svet. Spremenil se bo, ko se bomo spremenili mi.


Znanje, dobljeno na seminarju, bo postalo vaš zanesljiv življenjski priročnik.


Osem srečanj v okviru seminarja IzaQ vam zagotavlja trdno oporo, ki jo boste potrebovali, ko boste novo razumevanje življenja začeli uporabljati v konkretnih življenjskih situacijah. Razumevanje življenja, ki ga boste pridobili, vam bo pomagalo, da vas okoliščine ne potisnejo v stare vedenjske vzorce in vam vzamejo voljo in pogum za spremembe, ki jih želite. Program seminarja IzaQ je zasnovan tako, da dobite znanje o najpomembnejših zakonih življenja, ki predstavlja temelj vašega novega pogleda nase in vaše situacije. Konkretni primeri pa vam bodo dali praktično izkušnjo, kako lahko pridobljeno znanje uporabite za rešitev svojega osebnega problema. Ko boste z novim razumevanjem sebe in življenja uspešno rešili prvo od svojih težav, boste osvojili princip, s katerim si boste lahko pomagali v vseh situacijah. S pridobljenim znanjem so različne terapije lahko koristne, niso pa več potrebne.


Komu je seminar IzaQ namenjen?

 • vsem, ki bi radi razumeli sebe, ker ste se odločili, da boste imeli od svojega življenja kar največ;
 • vsem, ki že poznate duhovno teorijo o življenju, potrebujete pa pomoč, da bi to znanje znali tudi živeti;
 • vsem, ki kot profesionalni svetovalci, terapevti, zdravitelji ali trenerji delate z ljudmi oziroma si to želite početi.

Vpis v seminar IzaQ je naložba, ki se vam bo bogato povrnila. Pridružite se nam!

 

Kako poteka program seminarja IzaQ?

Seminar bo predvidoma potekal v živo, v prostorih BIC-a, Ižanska 10, v Ljubljani, z možnostjo, da kakšno srečanje izpeljemo tudi preko zoom-a. Trajal bo osem srečanj, z enim srečanjem na teden. Prvo predavanje bo v četrtek, 23. februarja 2023, ostalih sedem pa po naslednjem razporedu: 2., 9., 23. in 30. marca ter 6., 13. in 20. aprila. Vsa srečanja bodo ob četrtkih, od 18. do 20.30 ure. Udeležencem bodo na voljo rudi zvočni posnetki predavanj. Toplo vabljeni!

 

Višina investicije v seminar IzaQ?

Investicija v seminar je 390€. Prvi obrok v višini 105€ plačate ob prijavi, ostale tri  po 95€ pa mesečno od novembra do januarja. Poleg zvočnega posnetka dobite po vsakem predavanju še pisni povzetek glavnih poudarkov, predlagane praktične vaje in seznam priporočene literature.     


 “Mateja, rada bi se vam zahvalila za vse, kar sem prejela od vas na svetovanju in izrazila globoko občudovanje vašega dela in vas kot osebnosti. Vi ste, kako bi rekla - kot Red Bull, ki ti da krila. Res ste mi dali krila. Lahko rečem, da se spet čutim.  Uh, kakšen neverjeten občutek, ko se zavedaš, zakaj si živel tako, kot si in ko spet vidiš pot pred seboj... Hvala vam, ker ste posvetili v moje življenje v trenutku, ko je bilo vse videti tako slabo, temno in brezizhodno. Želim vam vse lepo.”Nuška M., Krško

 

100% garancija zadovoljstva!

Program seminarja IzaQ smo pripravili z veliko ljubezni in spoštovanja, tako do znanja, ki ga želimo prenašati, kot do vas, ki ste pripravljeni investirati svoj čas in denar, da bi ga osvojili. V svoje delo trdno verjamemo. Hkrati pa razumemo, da se kljub dobri volji in poštenim namenom na obeh straneh, lahko zgodi, da s seminarjem ne bi želeli ali mogli nadaljevati. Ocenjujemo, da boste po prvih dveh srečanjih lažje dokončno vedeli, ali ste se pravilno odločili. Če bi si morda premislili, lahko to do drugega predavanja storite popolnoma brez stroškov za vas. Vplačani znesek vam bomo brez vprašanj vrnili. Če pa bi želeli od seminarja odstopiti kadarkoli kasneje, pa bomo zadržali le sorazmerni del vplačanega zneska glede na srečanja, ki ste se jih udeležili, razliko za neizkoriščeni del pa vam bomo vrnili.

Prijazno vabljeni!


Prijavite se lahko s prijavnico, na mateja.kunc@izaq.si ali na GSM: 051/422-444


Preberite si, kaj sem o seminarju povedala bralkam revije Jana.