Marko in Andrej sta dvojčka.

Odraščala sta v povsem običajni družini: oče je bil profesor fizike in je učil na šoli, mama pa je bila psihologinja in je delala v kadrovski službi večjega podjetja v njunem domačem kraju.


Marko je že od malega imel dober občutek za številke. Rad je imel denar in znal si ga je prislužiti. Kot najstnik je služil z inštrukcijami, sestavljanjem križank in raznašanjem časopisov, pri dvajsetih pa je svoj prvi večji denar ustvaril s preprodajo deviz na črnem trgu. Diplomiral je na ekonomski fakulteti, na smeri za menedžment.


Andrej je bil kot otrok popolnoma drugačen. Najraje je hodil  z očetom v hribe. Rad je imel gore in naravo nasploh. Navduševal se je nad vsem, kar je odkrival okoli sebe. Čeprav je bil zelo živahen otrok, je lahko ure in ure presedel na tleh in opazoval mravlje v mravljišču. Ko je rastel, je z njim rastla tudi njegova želja po odkrivanju narave. Pri enaindvajsetih je pustil študij kemije in odšel po svetu.


Danes sta dvojčka stara 48 let. Marko je uspešen in zelo premožen podjetnik. Z ženo in dvema sinovoma živi v veliki, lepi hiši z bazenom, ima svojo jadrnico in vikend v hribih. Andrej in njegova žena imata velik avtodom, s katerim potujeta iz kraja v kraj. Preživljata se z vodenjem po naravnih parkih in s potopisnimi predavanji.

 

Kaj mislite, kdo je srečnejši? Marko ali Andrej?


Van Gogh: Vase with Twelve Sunflowers


Oba! Marko in Andrej! Oba sta srečna!

 

Zakaj? Zato, ker sta kmalu razumela, da za srečo ni pomembno, kaj si, niti kaj delaš ali imaš, ampak kaj ti pomeni tisto, kar si, s čimer se ukvarjaš ali imaš. 


Marko in Andrej sta imela srečo, da sta že kot otroka od svojih staršev veliko izvedela o  življenju. Oče fizik jima je razložil, kaj za življenje pomeni odkritje znanstvenikov, da sta predmet opazovanja in opazovalec vedno povezana na tak način, da je predmet opazovanja odvisen od tega, kako nanj gleda opazovalec.

Mama psihologinja pa jima je znala veliko povedati o tem, da ljudje zelo različno, vsak na svoj način, doživljajo situacije, v katerih se znajdejo, čeprav gre dostikrat za stvari, ki so si navzven zelo podobne.

Dvojčka sta to znanje povezala in spoznala, da na očetovem in maminem področju v resnici delujejo iste zakonitosti. Ugotovila sta, da lahko sama odločata, kakšen pomen bodo zanju imele stvari, ki se jima zgodijo. Tako sta odkrila formulo za svojo srečo.


Edouard Manet: At the Beach

Tudi vi lahko odkrijete formulo za srečo. Naročite se na svetovalni paket Dvojček in v treh urah boste izvedeli, kaj je zares pomembno za vašo srečo.

 

Zakaj je svetovalni Paket Dvojček dobra odločitev?

 

S svetovalnim Paketom Dvojček  boste dobili kombinacijo Djotiš svetovanja  in svetovanja po programu IzaQ Splošni. 


S pomočjo Vedske astrologije Djotiš boste lažje razumeli, kdo ste, kaj so vaši cilji in ambicije, na katerih področjih ste močni, kje imate podporo v življenju. Razumeli boste, zakaj so se vam določene stvari v življenju zgodile, zato boste tudi lažje sprejeli tisto, česar ni več možno spremeniti. In najpomembnejše, izvedeli boste, kaj bi se vam v prihodnje lahko zgodilo, če boste delovali po starih vzorcih in prepričanjih. Več o Djotišu...

 

Svetovanje po metodi IzaQ Splošni pa vam da enostavno  in razumljivo razlago, kako življenje deluje. Spoznali boste najpomembnejše zakonitosti življenja, na podlagi katerih ves čas ustvarjate svojo realnost, če se tega zavedate ali ne.  Izvedeli boste, kako lahko te zakonitosti uporabite v svojo korist. Več o metodi IzaQ ...

 

Naročite se lahko samo na Djotiš svetovanje ali samo na svetovanje po metodi IzaQ. Največ koristi pa boste imeli, če ju izberete skupaj v Paketu Dvojček. V treh urah boste dobili  analizo vaše dosedanje življenske poti, ki vam bo pomagala, da boste razumeli svojo preteklost in sprejeli sedanjost; ob tem pa še znanje, ki ga potrebujete, da boste v bodoče lahko imeli nadzor nad svojim življenjem.  

 

Na svetovanje se lahko naročite tu.


Edgar Degas: Dancers in Pink


Ime Vedske astrologije izgovarjamo "džjotiš", piše pa se v različnih jezikih različno: jyotish, djotiš, djotish, džotiš, jotiš ali đjotiš.


Na vrh strani