O čem največ razmišljate? Kaj si najbolj želite?

Več časa zase? Več denarja? Boljše zdravje? Več razumevanja in ljubezni vaših najbližjih? Dobro izobrazbo? Novo partnerstvo? Družino? Manj težav na poslu? Novo službo? Priznanje v družbi? Dopust? Nov avto? Večje stanovanje?

Se vam zdi, da boste težko dosegli, kar si želite in ste zato slabe volje, naveličani, utrujeni, prestrašeni, osamljeni, žalostni, jezni ali obupani? 
Si težko predstavljate svoje življenje srečno, radostno, zadovoljno, izpolnjeno, z veliko ljubezni in miru?

Potem vas vabim na pogovor.
Zakaj? Ker verjamem, da vam lahko pomagam. Povedala vam bom nekaj zelo pomembnega, da si boste v prihodnje lahko pomagali sami.
Noben problem ni tako hud, da ga ne bi bilo možno rešiti. Ne obupajte, kajti življenje je na vaši strani. Sreča, radost, mir, zdravje, zadovoljstvo, ljubezen.... ni nekaj, kar bi si lahko samo želeli; to je vaše naravno stanje. Lahko pa, da ste na to pozabili.

Morda boste zamahnili z roko, češ: "Oh, a to je to! Kup lepih besed, ki  ne bodo rešile mojega problema!"
Imate prav. Besede ne morejo rešiti vašega problema - tega lahko rešite samo vi. Vendar ga lahko rešite veliko prej, kot mislite, če veste, kaj je zares vaša težava, kakšna je rešitev in kje jo najdete.

Tu vam lahko pomagam.

  •  Skupaj bomo odkrili strahove, ki vas v življenju blokirajo.

  •  Izvedeli boste, kako opustiti prepričanja, ki vas ne podpirajo, ampak ovirajo.

  •  In najpomembnejše, spoznali boste, da lahko sami storite vse za svojo srečo in uspeh.


Rada bi vam povedala, da...

Gustav Klimt: Portret Adele Bloch-Bauer 1...kar oddajate, to dobivate; kar verjamete, to izkušate...Z rojstvom vam je dana moč, da sami upravljate s svojim življenjem.
Vendar moč sama po sebi ni dovolj, morate jo znati uporabljati. Tako kot ne morete videti, če si pokrijete oči ali slišati, če si zatisnete ušesa, tudi življenja ne morete živeti po svojih željah, če blokirate danost, ki vam to omogoča.

Tega seveda ne počnete namenoma. To se vam dogaja zato, ker ne veste (ali pa veste, a kdaj pa kdaj na to pozabite), kako pomembna so vaša prepričanja, vaše misli, vaši občutki in vaša dejanja.

To so orodja, ki so vam dana, da z njimi neposredno, namenoma ali nehote določate, koliko sreče boste imeli v življenju. Več pozitivnih prepričanj in dobrih obč
utkov prinaša več sreče, več omejujočih prepričanj in slabih občutkov povzroča več težav. Kar oddajate, to dobivate; kar verjamete, to izkušate. To je zakon. Deluje vedno in brez izjem. Ne morete ga izključiti. Njegovo delovanje vam je lahko v korist ali v škodo. O tem odločate vi. Več o tem >>>

...omejujočih prepričanj se pogosto ne zavedate...


Se vam zdi to enostavno? Je in ni. Najpomembnejše stvari so same po sebi vedno enostavne. Za vas pa postanejo enostavne takrat, ko jih odkrijete in zares spoznate. To velja tudi za recept za srečo. Ko odkrijete in zares razumete prepričanja, ki vas blokirajo, da bi bili, delali ali imeli, kar si želite, potem vse ostalo postane precej enostavno.

Težava je v tem, da je omejujoča prepričanja dostikrat težko prepoznati, ker so globoko vtisnjena in se jih pogosto sploh ne zavedate. Ko jih prepoznate, pa je potrebno kar nekaj vaje in vztrajnosti, da jih opustite.

Želite odkriti svoja omejujoča prepričanja?Claude Monet: Poppies Near ArgenteuilNaročite se na osebni posvet.


Spoznali boste, da lahko:

  • nase pogledate v novi luči;
  • odkrijete, kdo ste in kaj je za vas pomembno;
  • prepoznate svoja omejujoča prepričanja, negativne misli in naučene reakcije;
  • opustite prepričanja, ki vam ne koristijo več;
  • spremenite,  kar se da spremeniti in date drugačen pomen vsemu, česar zaenkrat še ne morete spremeniti;
  • izkoristite zakonitosti življenja, da delajo za vas in ne proti vam;

 

Na preteklost boste pogledali z drugimi očmi, lažje boste sprejeli sedanjost in se naučili,  kako lahko sami izbirate prihodnost. Spremenili boste svoja prepričanja, s tem pa boste spremenili tudi svoje življenje. Začutili boste olajšanje, osvoboditev in moč; zavedali se boste, da lahko svobodno izbirate. Spoznali boste, da vam je dostopno vse, kar ste si že dolgo želeli: več časa zase, več denarja, boljše zdravje, več razumevanja in ljubezni v krogu vaših domačih, dobra izobrazba, novo partnerstvo,družina, uspeh na poslu, nova služba, priznanje v družbi,  dopust, nov avto, večje stanovanje...

Na osebni posvet se lahko naročite tu.


Zakaj vam lahko veliko obljubim?


Van Gogh: The Starry Night


Prvič zato, ker sem sama vse, o čemer govorim, preizkusila na sebi in vem, da deluje. Drugič, ker je to preizkusilo tudi na tisoče ljudi po vsem svetu in tudi pri njih je delovalo. In tretjič, ker pot do sreče v resnici ni novo odkrita skrivnost, temveč zakonitost življenja, ki daje zelo predvidljive rezultate. Poenostavljeno povedano, zakonitost pravi: "Kar boste sejali, to boste želi." Setev so vaša prepričanja in misli, žetev pa okoliščine, s katerimi  se srečujete. Ista prepričanja ustvarjajo enake okoliščine, spremenjena prepričanja ustvarjajo drugačno življenje.

Vprašanje torej ni, ali bo zakonitost delovala, vprašanje je, ali boste delovali vi.

 
Svoja spoznanja o življenju sem združila v svetovalno-terapevtski metodi IzaQ, tako da so sedaj lahko tudi vam v pomoč. Pomagam pa vam lahko tudi zato, ker znam uporabljati Djotiš (Jyotish), dediščino naših starodavnih prednikov, s katero so nam zapustili življenjsko modrost neprecenljive vrednosti.  

Odločite se in storite prvi korak še danes.


Odgovorite si na vprašanje: "Kdo sem in kaj mi je v življenju zares pomembno?!"

Potrebujete pomoč? Naročite se na osebni posvet.

Želite takoj izvedeti, kaj je zares pomembno za srečo? Preberite tukaj >>>


Naj bo sreča z vami,


Mateja Kunc

P.S.: Ne sklepajte kompromisa s svojo srečo. Sreča je vaše naravno stanje.

Na vrh strani

External link opens in new tab or window


NE PREZRITE!


External link opens in new tab or window Djotiš nasvet za jesen in zimo:Umirimo strastiExternal link opens in new tab or windowPogovor o Djotišu za koroško TV Dravograd8-tedenski seminar IzaQ: S prepričanji ustvarjamo življenje

za vse, ki želite spoznati temeljne duhovne zakonitosti življenja in jih uporabiti v svoje dobro.  Celotno besedilo >>>

External link opens in new tab or window

Pogovor o djotišu za revijo Ekpres: Djotiš - skrivnost srečnega življenja. Celotno besedilo >>>


Pogovor o depresiji za revijo Lady: Na žalost smo kar pozabili. Celotno besedilo >>>


Kaj vam da šola Vedske astrologije Djotiš - oglejte si kratko video predstavitev.


External link opens in new tab or windowPogovor v reviji Aura: Če ne veste, v katero smer greste, se ne čudite, če pridete kam drugam. Celotno besedilo >>>5 korakov, ki jih lahko takoj storite za svojo srečo! Celotno besedilo >>>L.Hay: Jaz zmorem!
Louise Hay vas vabi, da ustvarite srečo, zdravje, bogastvo in življenje, v katerem boste lahko do skrajnosti izrazili svoj pravi jaz.External link opens in new tab or window Celotno besedilo >>>


N.D.Walsch: Kaj hoče Bog?
Trinajst strani spoznanj, ki vam lahko do temeljev spremenijo življenje. Mojega so že. Mnogi, ki imajo moč in oblast bi želeli, da tega nikoli ne preberete in o tem ne razmišljate. Odločitev je vaša. Celotno besedilo >>>


ZAHVALA
Zahvaljujem se spletni galeriji DecorArt, External link opens in new tab or windowwww.DecorArt.si za motive umetniških slik, ki so polepšale te strani. Več >>>
External link opens in new tab or window


Naš najgloblji strah ni strah zaradi naših slabosti ali pomanjkljivosti. V resnici nas je strah naše brezmejne zmožnosti. Sprašujemo se, kdo pa smo, da bi lahko bili srečni, čudoviti, občudovanja vredni? V resnici pa bi se morali vprašati, kdo smo, da bi sploh smeli biti kaj drugega kot srečni, čudoviti, občudovanja vredni? Naša sprijaznjenost s stranskimi vlogami ne služi svetu. Prav nič razsvetljenega ni v tem, da smo skromni in se delamo majhne, da se drugi ne bi počutili negotove. Ko dovolimo sebi, da sijemo v polnem sijaju, to dopustimo tudi drugim. Kajti ko smo brez strahu, naša navzočnost samodejno osvabaja druge.
Marianne Williamson

Kar misliš o sebi, je pomembnejše od vsega, kar drugi mislijo o tebi.
Iyanla Vanzant